UX & Webdesign.

Ontwerpen voor het web gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje. Een heldere interface zorgt voor een betere beleving, en daardoor voor hogere conversie.

Het design van jouw website vertelt jouw online bezoeker wie je organisatie is en waar je voor staat. Daarom stem ik het webdesign altijd af op de huisstijl van jouw bedrijf én op de wensen van je doelgroep. Inspelend op de recente trends & ontwikkelingen en met oog voor zelfs de kleinste details maak ik het webdesign visueel aantrekkelijk, effectief en doeltreffend. Uiteraard alles in goed overleg met jou.

Technische zekerheid

Een goed ontwerp is slechts de eerste stap naar daadwerkelijke online prestaties. Met ruim 6 jaar ervaring in webdevelopment ken ik het klappen van de zweep en weet ik de gevaren en kansen op het gebied van webdesign haarfijn te vinden. Door hier vakkundig op in te spelen, ben je altijd verzekerd van een webdesign dat voldoet aan de allerbelangrijkste eis: presteren op het web.

Waar wacht je nog op?

In goed overleg met een ervaren webdesigner jouw online ambitie verwezenlijken? Ik ga graag met je rond de tafel voor een vrijblijvend gesprek.

Overige expertises

Webdevelopment

Webdevelopment

Schaalbaar geschreven code, gebaseerd op een hedendaagse workflow. Mijn passie is het ontwikkelen van snelle en doordachte templates.

Over webdevelopment
WordPress

WordPress

Optimaal gebruikmaken van dit populaire content management systeem? Ik heb 6 jaar ervaring als WordPress Developer en consultant.

WordPress developer