AEVY.

AEVY ondersteunt organisaties om vanuit hun verlangen en kernwaarden te werken. In samenwerking met freelance designer Ties Alfrink heb ik het door hem aangeleverde ontwerp omgezet naar een maatwerk WordPress website.

Maatwerk templates

De pagina’s binnen de nieuwe website van AEVY waren zeker niet standaard te noemen. Zo heeft iedere pagina een eigen kleur en layout. Deze zijn veelal storytelling opgezet gecombineerd met fraaie fotografie en pakkende teksten. Door gebruik te maken van subtiele paginaovergangen en doorklik links werkt het navigeren binnen de website erg intuïtief.

Interactief model

De grootste uitdaging van dit project was het Samenhang model. Deze bevat 3 verschillende lagen die geactiveerd kunnen worden. Elke item in een laag linkt door naar een informatie pagina. Om dit geheel middels het WordPress CMS beheerbaar te krijgen is er gekozen om hier een aparte post type voor op te zetten.

Mobiel toegankelijk

Aangezien de website responsive en ‘mobile first’ is ontworpen en ontwikkeld, werkt de site optimaal op iedere device en ziet er bovendien verzorgd uit.

aevy.nl