Alkwin Kollege.

Het Alkwin Kollege is een school in Uithoorn en was op zoek naar een partij voor een complete redesign van hun huisstijl en diverse uitingen waaronder een schoolgids en website. Vanuit een aantal strategische sessies samen met de klant is er door Chapter Zero een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld op basis van kenmerkende elementen die onder andere terug te vinden zijn in het schoolgebouw.

Na een uitgebreide doelgroepanalyse en aantal content sessies is er voor de website een UX design uitgewerkt. Middels wireframes zijn er diverse pagina’s visueel uitgewerkt waarmee de website opgebouwd kon worden. Voor de website is er een maatwerk WordPress website ontwikkeld die opgebouwd kan worden middels pagina componenten. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig en snel nieuwe landingspagina’s op te kunnen zetten.

Doormiddel van een koppeling met Google for Education kunnen studenten en leraren eenvoudig inloggen via hun Google account om zo content in een afgeschermde omgeving te kunnen raadplegen.

Alkwin.nl