De Koffiejongens.

De lekkerste koffie gratis thuisbezorgd door je brievenbus. Klinkt goed toch? Op dekoffiejongens.nl is het mogelijk om een abonnement af te sluiten op basis van jouw koffie behoefte. Vanuit een doordacht concept wat aangeleverd werd door de klant is er een krachtig platform ontworpen en ontwikkeld waarop het afsluiten van een abonnement zo soepel mogelijk verloopt.

WooCommerce Subscriptions

Het platform is ontwikkeld op basis van WooCommerce en WooCommerce Subscriptions voor het aanmaken van abonnementen. Naast standaard abonnementen is het ook mogelijk om een maatwerk abonnement samen te stellen door middel van een product configurator. Hiermee kan de leverfrequentie, het aantal cups en de smaken eenvoudig worden samengesteld. Via de ‘Mijn account’ omgeving kan een abonnement gemakkelijk worden aangepast, gepauzeerd of geannuleerd.

Recurring payments

Abonnementen kunnen door een eenmalige iDeal betaling aangeschaft worden. Na deze ‘first payment’ wordt er een SEPA incasso machtiging afgegeven en zal het abonnement middels de gekozen leverfrequentie automatisch worden betaald en geleverd. Voor de levering van bestellingen is een koppeling naar PostNL verzorgd.

dekoffiejongens.nl