De Koffiejongens.

De lekkerste koffie gratis thuisbezorgd door je brievenbus. Klinkt goed toch? Op dekoffiejongens.nl is het mogelijk om een abonnement af te sluiten op basis van jouw koffie behoefte. Vanuit een doordacht concept wat aangeleverd werd door de klant is er een krachtig platform ontworpen en ontwikkeld waarop het afsluiten van een abonnement zo soepel mogelijk verloopt.

Maatwerk WordPress website

Voor De Koffiejongens is er een compleet op maat gemaakte WordPress website ontworpen en ontwikkeld. Door het gebruik van flexibele pagina componenten is het mogelijk om eenvoudig landingspagina’s op te zetten met behulp van het WordPress CMS. Voor het afsluiten en beheren van abonnementen is er een API koppeling geschreven die communiceert met externe back-end.

Account omgeving

Abonnementen kunnen eenvoudig worden beheerd via een op maat gemaakte ‘Mijn account’ omgeving. Zo kan de levertijd of de smaken samenstelling van een order eenvoudig worden aangepast. Daarnaast is er een noodorder functionaliteit toegevoegd die met één klik op de knop een nieuwe order plaatst.

Bezoek website