WordPress developer.

Optimaal gebruikmaken van dit populaire content management systeem? Ik heb 6 jaar ervaring als WordPress Developer en consultant.

Verzekerd van maatwerk

Voor het bouwen van een WordPress website geldt hetzelfde als voor het bouwen van een huis: een goede, stevige maar vooral ook stabiele fundering is een must. Om deze reden ontwikkel ik al mijn projecten op basis van een maatwerk framework, waarin vervolgens het design en de huisstijl van de klant volledig worden geïntegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare website die ook nog eens goed gevonden en geïndexeerd wordt door zoekmachines.

WordPress Consultant

Je kan bij mij niet alleen terecht voor de ontwikkeling van WordPress websites, maar ook voor advies in brede zin. Denk bijvoorbeeld aan performance checks of het opzetten van adviesrapporten. Zo profiteer je van het gemak van alle kennis onder één dak!

Op zoek naar een WordPress Developer die alles in huis heeft?

Wil je weten hoe ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om ook jouw online ambities te realiseren? Neem gerust contact met me op, dan praten we verder!

Overige expertises

UX & Webdesign

UX & Webdesign

Ontwerpen voor het web gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje. Een heldere interface zorgt voor een betere beleving, en daardoor voor hogere conversie.

Over UX & Webdesign
Webdevelopment

Webdevelopment

Schaalbaar geschreven code, gebaseerd op een hedendaagse workflow. Mijn passie is het ontwikkelen van snelle en doordachte templates.

Over Webdevelopment